Personal

Alle veier fører til Rom?

Mitt favorittordspråk! Mest av alt fordi det er så veldig sant. Hvis du ser mulighetene vel og merke. I mitt tilfelle har jeg aldri valgt «skiltet vei» til Rom. Stort sett hele livet har jeg tatt stier, snarveier, omveier, bomveier, samt noen u-svinger. Sistnevnte har det vært flere enn et tilfelle av, men jeg smykker meg meg tittelen «learning by doing».

Selv om det til tider kan være kronglete fører noen ganger disse veiene også til noe veldig bra. Som for eksempel når din egen skrivekløe og sult på å skape en litt alternativ vinblogg blir plukket opp av en som kan hjelpe deg godt på vei. Tidligere i år kontaktet jeg Anne Brith Davidsen og var heldig å få være med på et prosjekt som går nå og over en tid fremover. Dette innebærer blant annet kursing i diverse SoMe kanaler og support i oppstart av blogg. I tillegg har jeg tilgang på et veldig bra teknisk support og støtteapparat. Ikke noe tull med denne damen altså. Jeg er stor tilhenger av personer som er litt unorske, tørr å satse, tenke utenfor boksen, og gi litt dengen i hva alle andre måtte si om det. Dette er egenskaper jeg selv håper jeg plukket opp til en viss grad etter å ha bodd i Italia noen år. Anne Brith som er nordlending og har bodd mange år i Nederland, har disse egenskapene på høygir. I tillegg er hun alenemamma til 4. Need I say more?

Selv om denne bloggen er i oppstartsfasen og jeg trenger et par formaliteter på plass før dere får noen skikkelig gode vin-hacks og anbefalinger, så er arbeidet godt i gang. For mange starter et nytt år og en ny epoke med tilhørende forsett 01 januar. For meg er det før og etter Sankthans som gjelder, det er noe med naturens eget nyttår som minner oss på at endringer er på vei. Solen snur og det samme gjør jeg. Nå er det fokus på å bedre det som er bra og eliminere det som tynger, krysse ting av listen, jobbe mot nye mål, og ta viktige avgjørelser. Apropos solen, heldigvis er ikke konsekvensen av Sankthans like brå og brutal som følelsen av å komme tilbake til jobb og hverdag 02 januar etter juleferie og nyttårsfeiring. Sankthans lar oss nyte både lys, sol, og sene kvelder i mange uker til. Foreløpig er det nettopp dét som har plass i kalenderen min fremover! Sammen med masse blogging, og vin, så klart.

Cheers!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ida.hartting.knudsenRandi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Randi
Guest

Så utrolig bra skrevet? Gleder meg å lese mer fremmover!