Personal

Uncorking the blog

Her er jeg, Ida, et stolt medlem av millenniumsgenerasjonen siden 1990. Jeg har jobbet med vin i hele mitt så langt yrkesaktive liv, og har snart vært innom alle sider av bransjen. I denne bloggen vil du finne vin som et hyppig tilbakevendene tema, og jeg vil forsøke å ufarliggjøre vin, slik at kanskje nettopp du vil bli fristet til å starte din egen lille reise inn i vinverden, uten å la deg stoppe av tanker som at det er for vanskelig eller komplisert. Det er det nemlig ikke! Omfattende? Så absolutt. Spennende? Mer enn du aner.

Du vil også lese om hvordan jeg drifter hverdagen som småbarnsmor, samboer, skribent, vin-student, og reise-entusiast. Jeg har opplevd perioder i livet der 16 timers arbeidsdager, uteliv, reising, og trening, har gått smertefritt. Perioder der jeg tilsynelatende hadde energi på topp. Siden 2017 har jeg derimot blitt overrasket et par ganger med akutt alvorlig sykdom som har slått meg ut i måneder, der så å si alle aspekter i livet har blitt satt på vent. Dette har i senere tid tvunget meg til å stille spørsmål om hvorvidt livet var så balansert og under kontroll som jeg skulle ha det til.

I etterkant av disse episodene, spesielt etter å ha blitt mor, leser jeg det meste jeg kommer over av work-life-balance relaterte blogger og kanaler på SoMe, og er nå på evig jakt etter å finne den optimale rytmen.

Jeg synes det er verdt å nevne at jeg også har svart belte i matkonsum, og vil fra tid til annen pynte bloggen med noen herlige retter fra mine år i Italia. Pang, der gikk startskuddet for bloggen! Litt om forarbeidet kommer i fremtidige innlegg. Med meg på laget har jeg nemlig en av Norges råeste forettningskvinner som i tillegg er en ringrev i bransjen. Dette skriver jeg mer rundt om ikke lenge. I mellomtiden er du velkommen til å følge meg på instagram under kontoen @lifeuncorcked

Sees i neste innlegg – Cheers!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ida.hartting.knudsenSofie Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sofie
Guest
Sofie

Gratulerer! 🙂