About

Velkommen! Jeg er Ida, et stolt medlem av millenniumsgenerasjonen siden 1990. Jeg har jobbet med vin i hele mitt så langt yrkesaktive liv, og har snart vært innom alle sider av bransjen. I denne bloggen vil du finne vin som et hyppig tilbakevendene tema, og jeg vil forsøke å ufarliggjøre vin, slik at kanskje nettopp du vil bli fristet til å starte din egen lille reise inn i vinverden, uten å la deg stoppe av tanker som at det er for vanskelig eller komplisert. Det er det nemlig ikke! Omfattende? Så absolutt. Spennende? Mer enn du aner.

Her vil du lese om hvordan jeg drifter hverdagen som småbarnsmor, samboer, skribent, vin-student, og reise-entusiast. Jeg har opplevd perioder i livet der 16 timers arbeidsdager, uteliv, reising, og trening, har gått smertefritt. Perioder der jeg tilsynelatende hadde energi på topp. Siden 2017 har jeg derimot blitt overrasket et par ganger med akutt alvorlig sykdom som har slått meg ut i måneder, der så og si alle aspekter i livet har blitt satt på vent. Nå leser jeg det meste jeg kommer over av work-life-balance relaterte blogger og kanaler på SoMe, og er på evig jakt etter å finne den optimale rytmen i livet.

Jeg synes det er verdt å nevne at jeg også har svart belte i matkonsum, og vil fra tid til annen pynte bloggen med noen herlige retter fra mine år i Italia. For øvrig prater jeg flytende italiensk og «rustent pluss» i portugisisk. Jeg er nemlig skikkelig språknerd og tok i min tid en Bachelor i Italiensk språk og litteratur.